Contact icon

Neem contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben met uw account, de aankoop van credits, of als u een fout op onze website wilt melden, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

-  Voor klanten

Wanneer u als klant snel en doeltreffend geholpen wilt worden, raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u vaak sneller helpen en kunnen indien nodig ook meekijken in ons systeem bij eventuele fouten en/of technische problemen. U kunt de klantenservice en de live support chat direct bereiken via de FAQ/veelgestelde vragen pagina.

U kunt de FAQ-pagina openen door hier te klikken. (De pagina zal openen in een nieuw venster binnen onze members-zone.) Onderaan deze pagina vindt u gedetailleerde informatie over hoe u contact kunt opnemen met onze klantenservice, evenals de openingstijden van de live support chat.

Wanneer u liever een e-mail stuurt, kunt u de klantenservice ook altijd direct benaderen via e-mail op het volgende e-mailadres: support@dnxnetwork.lu. Zij zullen uw e-mail zo snel mogelijk beantwoorden!

-  Voor bezoekers en/of samenwerkingen

Heeft u een fout op onze website ontdekt en wilt u deze graag met ons delen? Of wilt u graag met ons in contact komen voor een interessante samenwerking? Vul dan alstublieft zorgvuldig het e-mailformulier op deze pagina in en druk daarna op verzenden.

Als alles goed is verlopen, wordt de e-mail aan ons bezorgd en ziet u een melding dat uw e-mail succesvol is verzonden. Na ontvangst van uw e-mail zullen we proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Houd alstublieft rekening met het feit dat dit minimaal 8 uur en maximaal 48 uur kan duren.